Site Developed by PT. RHP Cipta Digital
Matchamu | Dedicated for Taste-Seeker
Select Page

More than just a wide range of flavors.
we offer you the Colors of Joy

GET TO KNOW US

Fueled by

the Spirit of Goodness,

to bring you the

authentic taste

from nature.

GET TO KNOW US

The Ever-Evolving

Journey of Matchamu,

Our Colorful Range of Products

FOOD SERVICES

Your Ingredients

Supply Solution

Not only committed to providing only premium quality

products at a competitive price, we also offer you a wide

range of flavors and customizable variants. On top of that,

we’ll guarantee your satisfaction with an excellent

after-sales service.

FOOD SERVICES

Your Ingredients

Supply Solution

Not only committed to providing only premium quality products at a competitive price, we also offer you a wide range of flavors and customizable variants. On top of that, we’ll guarantee your satisfaction with an excellent after-sales service.

CUSTOMIZEABLE FORMULA

 

To support your brand’s uniqueness,

we’re able to provide customized

formulas created by our top-notch

R&D team.

WIDE RANGE OF FLAVORS

 

From matcha to fruit and flower

series, we carry a catalog of so many

flavors to choose from!

PREMIUM INGREDIENTS &

CONSISTENT QUALITY

 

We’re committed to use only premi-

um and natural ingredients. That’s

how we maintain our quality and

exquisite taste.

NATIONWIDE AND

WORLDWIDE SHIPPING 

 

With a strong distribution line, we

can reach you through national and

international delivery and ensure

your package arrives safely and

swiftly.

EXCELLENT

AFTER-SALES SERVICES

 

More than just supplying you with

quality products, we’ll help develop

your business with menu consulta-

tion, special promo, etc.

Our Partners

With our speciality and quality service,
we’ve collaborated with more than 300 happy clients nationwide. 

Our Distributors

Excellent system and distribution line to deliver
our quality products to you.

Excellent system and distribution line to deliver our quality products to you.

Success Stories

The Stories of Our Happy Partners

Mocoa

Impression: Produk selama ini kualiatasnya baik, harga juga cocok. Konsistensi produk baik, selama ini lancar dan puas. Delivery tergolong cepat. Respon juga tanggap, jadi komunikasi lancar

Sang Pisang

Service pelayan customer Matchamu overall 10/10 karena so far so good dan aku sukaa. Tim dan admin matchamu selalu fast respon dan selalu dapat memenuhi kebutuhaan customer, always up to date dan aktif menginfokan promo/penawaran menarik lainnyaa 🙏🏻

Bleum Coffee

Sudah pakai Matchamu lebih dari setahun, so far lancar banget proses order selalu fast response, pengiriman tepat waktu. apabila ada kendala juga langsung di info, servicenya ok banget. Product Matchamu juga sangat digemari customer sih, pokoknya selalu repeat order sama Matchamu

Korte Chocolate

Selama menggunakan produk Matchamu dari segi rasa sesuai dengan standar kami, pelayanan yang cepat serta after sales yang sangat membantu saat ada item yang mengalami kerusakan selain itu dari segi customer service maupun finance membantu untuk proses administrasi dan pembayaran.

Mocoa

Impression: Produk selama ini kualiatasnya baik, harga juga cocok. Konsistensi produk baik, selama ini lancar dan puas. Delivery tergolong cepat. Respon juga tanggap, jadi komunikasi lancar

Sang Pisang

Service pelayan customer Matchamu overall 10/10 karena so far so good dan aku sukaa. Tim dan admin matchamu selalu fast respon dan selalu dapat memenuhi kebutuhaan customer, always up to date dan aktif menginfokan promo/penawaran menarik lainnyaa 🙏🏻

Bleum Coffee

Sudah pakai Matchamu lebih dari setahun, so far lancar banget proses order selalu fast response, pengiriman tepat waktu. apabila ada kendala juga langsung di info, servicenya ok banget. Product Matchamu juga sangat digemari customer sih, pokoknya selalu repeat order sama Matchamu

Korte Chocolate

Selama menggunakan produk Matchamu dari segi rasa sesuai dengan standar kami, pelayanan yang cepat serta after sales yang sangat membantu saat ada item yang mengalami kerusakan selain itu dari segi customer service maupun finance membantu untuk proses administrasi dan pembayaran.

MAKE YOUR OWN BRAND

Create the Brand

of Your Own! 

SRS Project (Start-Restart-Scale Up) is Matchamu program to

help you accelerate your product development with ease.

By joining the program, you will have access to our resources,

materials, and best practices–to build your business to a whole

new level. Wherever you are now–whether you are starting,

restarting, or scaling up your business, we are here to help bring

your product ideas into reality.

MAKE YOUR OWN BRAND

Create the Brand

of Your Own! 

SRS Project (Start-Restart-Scale Up) is Matchamu program to help you accelerate your product development with ease. By joining the program, you will have access to our resources, materials, and best practices–to build your business to a whole new level. Wherever you are now–whether you are starting, restarting, or scaling up your business, we are here to help bring your product ideas into reality.

TOP-NOTCH INGREDIENTS

 

In every product, we only use pre-

mium ingredients without chemical

coloring, flavoring, and

preservatives.

VARIOUS FLAVOURS AND

EXQUISITE TASTE

 

We provide a wide range of flavor

variants with authentic taste and

customizable formula.

EXCELLENT SERVICE

 

From product development, pack-

aging procurement, until legal

licensing, we’ll assist you in every

step of the way.

GOOD CORPORATE VALUE

 

We value your brand by running an

ethical business and providing the

option for non-disclosure agreement.

TOP CLASS R&D TEAM

 

With our skillful R&D team, we can

produce customizable formulas to

create the taste that you want.

What We Can do to Make Your

Dreams Come True ,

Our Collaborators 

We go hand in hand, chasing dreams as planned.

Slide

Rejayu

Rejayu is an herbal collagen drink with two flavor variants: Golden Turmeric Collagen and Royal Berries Collagen. Using all natural ingredients, Rejayu is the healthier beauty drink choice with enjoyable taste.

Slide

Collave

Made of premium fish collagen with matcha and sakura powder, Collave provides you with a daily dose of natural collagen in a tasty drink. Formulated to be high in protein and less sugar, Collave is the right choice to sustain your healthy diet.

Slide

Kira Almond

Kira Almond is a line of premium almond powder drinks
with various flavors: Plain Almond, Vanilla Almond, Matcha
Almond, and Choco Almond. Made of pure almond powder
and all natural ingredients, Kira Almond is a healthy and
vegan indulgence drink. It’s available in sachet and pouch
packaging to suit your needs.

A Line of

Collaboration for

Another Level of Creation

Way more than just combining ingredients into product creation, we fuse our spirit and value into this line of collaborative work.

MATCHA SHOT SADAJIWA

Matcha Shot Sadajiwa
Combining the power of nature’s goodness, Matchamu and Rahsa Nusantara concoct a new formula and create this healthy potion. The concentrated liquid of matcha, lime, honey, and various herbs will jolt you with energy in just one single shot.

MATCHA OAT BODY WASH

When the beautifying power of matcha meets the benefits of oat oil and salicylic acid, you’ll get a body wash with the quality of premium facial skincare! Infused with gentle cleansing agents, Mirael and Matchamu present this anti-acne body wash in a sulfate-free formula to take care of your sensitive skin!

SAKURA LAVA COOKIES

For all of you mindful snackers, Matchamu and Melts created this tasty, healthy delight: Matcha & Sakura Lava Cookies! Taste the crunchy vegan cookies with the melting matcha and sakura lava. Drenched in milk or straight from the pack–enjoy it any way you want!

MATCHA LAVA COOKIES

For all of you mindful snackers, Matchamu and Melts created this tasty, healthy delight: Matcha & Sakura Lava Cookies! Taste the crunchy vegan cookies with the melting matcha and sakura lava. Drenched in milk or straight from the pack–enjoy it any way you want!

SAKURA ENERGY BAR

Combining the goodness of Matchamu’s matcha and sakura with Nichoa’s chocolate bar, we create this energy booster for you! The rich taste of wheat and dried fruit coated in matcha and sakura chocolate will bring you just what you need to boost your day!

MATCHA ENERGY BAR

Combining the goodness of Matchamu’s matcha and sakura with Nichoa’s chocolate bar, we create this energy booster for you! The rich taste of wheat and dried fruit coated in matcha and sakura chocolate will bring you just what you need to boost your day!

MATCHA RAMEN

Combining the rich spice broth with matcha, this instant ramen will just wow you in every slurp! Using carrot noodle and all natural ingredients, we make it completely organic and vegan friendly!

STAY TUNED

Keeping Up with

What’s Happening 

Vol 1: Summer Series

Vol 1: Summer Series

Mendengar kata summer series pasti membuat kita langsung terbayang dengan minuman dan makanan segar yang cocok dinikmati di musim panas. Kebayang kan, segarnya buah-buahan tropis berpadu dengan creamynya latte atau asam manisnya mocktail dengan campuran matcha dalam...

read more
Green Go Berry

Green Go Berry

Mulai harimu dengan kreasi resep Summer Series ala Matchamu. Dikemas dengan buah-buahan segar, manis asam menyehatkan dari yoghurt, tekstur kenyal asiknya dari aloe vera, dan creamy-nya matcha latte yang akan memberikan sensasi kesegaran tropical fruit dan manis asam...

read more
Cuan Berlipat Ganda Menjadi Reseller Matchamu

Cuan Berlipat Ganda Menjadi Reseller Matchamu

Masih bingung cari pendapatan lebih dengan modal santai dan hp aja? Sekarang, Matchamu membuka kesempatan untuk reseller yang berminat untuk menjadi mitra kerjasama Matchamu. Matchamu berdedikasi untuk selalu memberikan konsumen yang terbaik dengan membuat produk yang...

read more
Matcha Mint Mojito

Matcha Mint Mojito

Sekarang panas di siang hari udah bikin ga badmood lagi dengan kesegaran dari Matcha Mint Mojito. Resep mocktail yang penuh kesegaran dari buah jeruk, lemon, dan lime, manis naturalnya madu, dan sedikit kejutan rasa dari mint di musim panas. Bikin aktivitas seru mu di...

read more

Hot List

Vol 1: Summer Series

Vol 1: Summer Series

Mendengar kata summer series pasti membuat kita langsung terbayang dengan minuman dan makanan segar yang cocok dinikmati di musim panas. Kebayang kan, segarnya buah-buahan tropis berpadu dengan creamynya latte atau asam manisnya mocktail dengan campuran matcha dalam...

Green Go Berry

Green Go Berry

Mulai harimu dengan kreasi resep Summer Series ala Matchamu. Dikemas dengan buah-buahan segar, manis asam menyehatkan dari yoghurt, tekstur kenyal asiknya dari aloe vera, dan creamy-nya matcha latte yang akan memberikan sensasi kesegaran tropical fruit dan manis asam...

Cuan Berlipat Ganda Menjadi Reseller Matchamu

Cuan Berlipat Ganda Menjadi Reseller Matchamu

Masih bingung cari pendapatan lebih dengan modal santai dan hp aja? Sekarang, Matchamu membuka kesempatan untuk reseller yang berminat untuk menjadi mitra kerjasama Matchamu. Matchamu berdedikasi untuk selalu memberikan konsumen yang terbaik dengan membuat produk yang...

Matcha Mint Mojito

Matcha Mint Mojito

Sekarang panas di siang hari udah bikin ga badmood lagi dengan kesegaran dari Matcha Mint Mojito. Resep mocktail yang penuh kesegaran dari buah jeruk, lemon, dan lime, manis naturalnya madu, dan sedikit kejutan rasa dari mint di musim panas. Bikin aktivitas seru mu di...

Selamat datang di dunia Matchamu! Kami berdiri pada tanggal 10 April 2019 di kabupaten Bantul, Yogyakarta. Berfokus pada minuman bubuk, khususnya matcha asli dari Jepang, kami ingin mengajakmu untuk mengenal lebih jauh tentang perjalanan kami sebagai brand yang mengutamakan kualitas, inovasi, dan standar pangan.
Sejak awal berdiri, kami memiliki komitmen yang kuat untuk menyajikan minuman bubuk, terutama matcha, dengan kualitas terbaik. Kami percaya bahwa kualitas adalah kunci dalam memberikan pengalaman baru yang autentik bagi konsumen kami. Oleh karena itu, kami selalu berusaha untuk memenuhi standar dan kualitas pangan yang tinggi dalam setiap produk yang kami tawarkan.
Salah satu nilai yang kami junjung tinggi sebagai brand adalah mengedepankan kualitas dalam setiap aspek bisnis kami. Mulai dari pemilihan bahan baku yang berkualitas, proses produksi yang terjaga, hingga pengemasan yang aman dan higienis. Kami selalu berkomitmen untuk menjaga integritas produk kami sehingga kamu bisa merasakan kelezatan matcha asli dari Jepang dalam setiap tegukan. Kami juga bangga telah meraih beberapa sertifikasi yang membuktikan komitmen kami terhadap kualitas dan standar pangan internasional. Sertifikasi dari Badan Pengawas Obat dan Makanan (BPOM),
Kenali Kami Lebih Dekat

Matcha Powder

Variants:
Pure
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp70.000,00
Sweet

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp45.000,00
Latte

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00
Ginger

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp285.000,00
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp140.000,00
Sweet
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp90.000,00
Latte
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00
Ginger
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp570.000,00
1kg

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp280.000,00
Sweet
1kg

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp180.000,00
Latte
1kg

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00
Ginger
1kg

Abang Teh Tarik

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp12.705,00

Pure Matcha Powder Jar

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp 101.750,00

Sakura Latte Jar

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp 90.750,00

Matcha Latte Jar

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp 79.750,00

Taro Latte Jar

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp 68.750,00

Matchamu Matcha Latte Box 20

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp101.200,00

Matchamu Hojicha Latte Box 20

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp101.200,00

Abang Teh Tarik

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp12.705,-

Makjamu

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp9.900,00

Makjamu Glowing Hero

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp9.900,00

Matchamu Matcha Latte Box 3

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp15.620,00

Matchamu Hojicha Latte Box 3

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp15.620,00

Matchamu Sakura Latte Box 3

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp15.620,00

Matchamu Kinako Latte Box 3

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp15.620,00

Matchamu Black Sesame Latte Box 3

Bitter, umami blablabla Suitable for drink, bakery, topping. Ingredients: Japan pure matcha powder.
Rp15.620,00

Matcha Powder

Variants:
Pure
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp70.000,00
Sweet

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp45.000,00
Latte

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00
Ginger

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp285.000,00
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp140.000,00
Sweet
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp90.000,00
Latte
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00
Ginger
500gr

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp570.000,00
1kg

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp280.000,00
Sweet
1kg

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp180.000,00
Latte
1kg

Matcha Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: 100% Japanese matcha powder Flavor characteristics: Umami, with a hint of refreshing astringency Suitable for: Drink, ice-cream, confectionery, baking, cookies, creams
Rp142.500,00
Ginger
1kg

Sakura Powder

Variants:
Pure
Gramasi:
Ingredients: Pure sakura powder Flavor characteristics: Slightly sweet floral taste with the soft sakura aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp231.250,00

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: Pure sakura powder, non-refined sugar, coconut creamer, milk powder, vanillin powder Flavor characteristics: Creamy and sweet floral taste with the soft sakura aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp55.000,00
Latte

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure sakura powder Flavor characteristics: Slightly sweet floral taste with the soft sakura aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp462.500,00
500gr

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure sakura powder, non-refined sugar, coconut creamer, milk powder, vanillin powder Flavor characteristics: Creamy and sweet floral taste with the soft sakura aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp110.000,00
Latte
500gr

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
500gr

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
500gr

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure sakura powder Flavor characteristics: Slightly sweet floral taste with the soft sakura aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp925,000,00
1kg

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure sakura powder, non-refined sugar, coconut creamer, milk powder, vanillin powder Flavor characteristics: Creamy and sweet floral taste with the soft sakura aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp220.000,00
Latte
1kg

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
1kg

Sakura Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
1kg

Banana Powder

Variants:
Pure
Gramasi:
Ingredients: Pure banana powder Flavor characteristics: Authentic banana flavor and aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp150.000,00

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: Pure banana powder, coconut sugar, coconut creamer, vanillin powder Flavor characteristics: Sweet banana with creamy texture Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp55.000,00
Latte

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure banana powder Flavor characteristics: Authentic banana flavor and aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp300.000,00
500gr

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure banana powder, coconut sugar, coconut creamer, vanillin powder Flavor characteristics: Sweet banana with creamy texture Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp110.000,00
Latte
500gr

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
500gr

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
500gr

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure banana powder Flavor characteristics: Authentic banana flavor and aroma Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp600,000,00
1kg

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: Pure banana powder, coconut sugar, coconut creamer, vanillin powder Flavor characteristics: Sweet banana with creamy texture Suitable for: Drinks, ice cream, confectionery, bakery, topping
Rp220.000,00
Latte
1kg

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
1kg

Banana Powder

Variants:
Gramasi:
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-
1kg

Taro Powder

Variants:
Pure
Gramasi:
Ingredients: Grounded sweet potato, violet Flavor characteristics: Slightly sweet and nutty with hint of vanilla aroma Suitable for: Drink, ice cream, topping, baking, confectionery
Rp50.000,00

Taro Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: Taro powder, coconut creamer, non-refined sugar, emulsifier, dark malt Flavor characteristics: Sweet, creamy and nutty vanilla taste of Taro Suitable for: Drinks, toppings
Rp40.000,00
Latte

Taro Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-

Taro Powder

Variants:
Gramasi:
250gr
Ingredients: - Flavor characteristics: - Suitable for: -
Rp-
-

Taro Powder

Variants:
Gramasi: